Sund Have onlinekurser

Gør dine grønne fingre grønnere. 

Have kursus

✅ 8 moduler
✅ Adgang til medlemsforum på Facebook
✅ 20 frekvensbehandlede midler

Rose kursus 

✅ 3 moduler
✅ Adgang til medlemsforum på Facebook
✅ 10 frekvensbehandlede midler

Få en sund have på helt naturlig vis

I din sunde have står alting bare flottere og køkkenhaven strutter af sundhed og stolthed.

Jeg vil gerne lære dig at benytte frekvensbehandlede midler i din have. Det er giftfrit og vi slår ikke noget ihjel. Vi skaber balance så det sunde styrkes og plantesygdomme og skadedyr reduceres.

Metoden bygger på naturlove. De frekvensbehandlede midler styrker planten på samme måde, som den selv vil gøre det, vi fremmer blot processen så det hele går lidt hurtigere og bliver lidt mere effektivt. Der er ikke noget unaturligt i de frekvensbehandlede midler, de er alle fremstillet af noget fra naturen selv.

Efter 20 år i klinikken, hvor jeg som Naturmediciner (klassisk homøopat) har behandlet klienter med frekvensbehandlede midler er tiden kommet til at udbrede viden og erfaring med, at det også kan bruges til planter. Jeg har haft have i over 30 år, før en villahave, nu en have ved sommerhuset. Det er en drøm for mig at dele denne metode med andre.

8 moduler til evigt eje.

Hele kurset består af 8 videoer. Der er både video og skriftligt materiale til at downloade. Jeg har delt det op, så vi kommer igennem både metoden, plantesygdomme, skadedyr og inspiration til forskellige tider i haven og køkkenhaven. Fx til såning og udplantning, til beskæring eller skadede planter osv. Derudover er der et helt emne om roser.  Se mere om de forskellige emner her nedenfor.


Have kursus med de 20 vigtigste midler.  

Vælger du det store Have kursus får du tilsendt æsker med de 20 vigtigste frekvensbehandlede midler så du er klar til at komme i gang. Frekvensbehandlede midler er naturmedicin, de kaldes også homøopatiske midler. Midlerne er udvalgt så du har mulighed for at behandle de mest almindelige plantesygdomme og skadedyr, du kan se i haven. Men der er meget mere, fx også midler, der kan forbedre jorden, beskytte under udplantning eller beskæring og så er der et middel, der især er godt til tomatplanter.

Rose kursus med de 10 vigtigste midler

Hvis du kun ønsker kurset til roser, så får du adgang til tre moduler. Alt det grundlæggende og Alt det praktiske og selvfølgelig modulet for roser. Du får også 10 frekvensbehandlede midler. Midlerne er udvalgt så du har mulighed for at behandle de mest almindelige plantesygdomme og skadedyr i roser. 

 

Gør dine grønne fingre grønnere

Lær alt du skal bruge til at holde en sund have

Du får adgang til 8 moduler

Alt det grundlæggende

Teorien og principperne bag brugen af de frekvensbehandlede midler i haven.

Alt det praktiske

Gennemgang af brugen af midler i din hverdag i haven. Alt fra opbevaring til dosis og gentagelse

Jordbund, så og udplant

Styrk jordbunden og støt og styrk dine planter fra frøstadie til kimplanter, ved omplantning og beskæring.

Plantesygdomme

Det er oplagt både at forebygge, så sygdommene ikke opstår og så behandle, straks du ser syge planter.

 Skadedyr

Lær hvordan du forebygger og behandler skadedyr, så de gør langt mindre skade.

Forsømte og skadede planter

Frost, sol, tørke eller overvanding skader dine planter. Der er gode muligheder for at hjælpe dem over skader.

Roser

Roser hat tit en særlig plads i haven og kræver lidt ekstra omsorg, derfor et kursus specielt for dem.

Bionosoder

Bliv din egen plantedoktor, bionosode kalder jeg den substans, du selv kan fremstille med det formål at støtte haven.

Sund Have onlineforløb

Få adgang til onlineforløb og gør dine grønne fingre grønnere. 

Have kursus

✅ 8 moduler
✅ Adgang til medlemsforum på facebook

✅ 20 frekvensbehandlede midler

PRIS: 2.400kr

 

Rose kursus 

✅ 3 moduler
✅ Adgang til medlemsforum på facebook
✅ 10 frekvensbehandlede midler

PRIS: 1.800kr


Bliv selv eksperten    

Ved at være en del af min onlineforløb bliver du i stand til at behandle de mest almindelige plantesygdomme og skadedyr, få dine dræbersnegle ud af haven og styrke jordens sammensætning, så du fremover får sundere og stærkere planter, både i haven og køkkenhaven. Skadedyr går efter stressede og svækkede planter, så den bedste forebyggelse og behandling er derfor at gøre planterne sunde og stærke. Det er en ny tankegang at bruge frekvensbehandlede midler i haven, men det er fremtiden. Du behøver slet ikke være ekspert i plantesygdomme og være i stand til at kende navnet på skadedyret eller plantesygdommen. Din observation og beskrivelse er nok, det kan du vælge et middel ud fra.

Medlemsforum på Facebook.  

Har du lyst til at dele erfaringer med andre kan du vælge at være med i vores fælles facebookgruppe. Jeg vil besvare spørgsmål en gang om ugen og komme med små tips og ideer.

Podcast og video  

Du finder også en lille podcast som jeg var med i for et par år siden. Jeg har studeret og erfaret meget siden, men jeg syntes den er meget sjov at lytte til, den fortæller historien om, hvordan det hele begyndte. 

Videoen er Giovanni Dinelli, der er professor på universitetet i Bologna og forsker i agro-homeopati. Du kan finde en samling forskningsresultater under kurset. 

 

FAQ

Her kan du læse spørgsmål og svar omkring kurset

Du er altid velkommen til at skrive til mig på jeanette@sundhave.dk

Svar: Heldigvis vælger du midlet ud fra det, du kan se og observere, så du skal ikke kende navne på hverken planter eller sygdomme. Det er logisk, når først du kommer i gang og du kan ikke skade noget ved at vælge forkert. Hvis midlet ikke passer på situationen, så har det ingen effekt, så det er det værste, der kan ske.

Svar: Jeg vil anbefale dig at tage dette med i din rejse med din nye have. Den mulighed du får ved at hjælpe haven hurtigere i balance samtidig med at du sætter dit præg på haven det kalder jeg en ”win – win” situation. Du skal sikkert både flytte planter og beskære nogle, så der har du allerede nytte af kurset og de midler, der følger med.

Svar: Med de frekvensbehandlede midler imiterer vi naturen og hjælper den ud fra egne præmisser. En af metoderne er fx at give tomatplanterne det middel, der er fremstillet fra basilikum. Vi ved, at basilikum og tomater er nytteplanter for hinanden og med det middel optimerer du dine tomatplanter og udbyttet derfra. I naturen er der aldrig fuld kontrol, heldigvis, det er heller ikke formålet, tanken bag dette forløb er at lade naturen råde på bedste og stærkeste vis. Der vil altid være svækkede planter eller lidt umulige vilkår, men lad os få det bedste ud af haven, når der bliver lagt så mange gode kræfter i den.

Svar: I små haver kan der også være problemer, så mon ikke du kan bruge midler til beskæring, til flytning, til tider med overvanding eller udtørring? Så kan du redde dine blomster og nyde at de kommer igen år efter år og bare udvikler sig større og stærkere. Tanken om bæredygtighed og vedligehold er også god i små haver.

Svar: Det er et godt spørgsmål, lad os lave om på det. Det er ikke en gift, så det kan godt være, at der er en stædig snegl tilbage, men en forbrugerundersøgelse viste at 16,1% sagde at det havde en mangelfuld (poor) effekt, 29% at det havde en god (good) effekt og 54,8% sagde fantastisk (excellent) effekt.

Svar: Lusene trækker sig. De er værst for svage og stressede planter, så vi styrker os ud af problemet. Fordelen ved homøopatisk tilgang er at vi behandler planten og ikke skadedyret. Vi ser skadedyret som et symptom og aldrig som noget vi skal slå ihjel for at blive fri for det. Derfor er der heller ikke nogle skadedyr eller plantesygdomme der bliver resistente efter denne metode. Vi styrker planterne til at være mindre modtagelige for at få sygdom/skadedyr.