Jeanette Maglegaard

Dyrk en sund have

 

Naturlig behandling

Jeg er uddannet Klinisk Diætist og Naturmediciner (homøopat) og har i 20 år behandlet børn og voksne i min klinik på Frederiksberg.  Her har jeg benyttet homøopatiske midler (dem kalder vi nu "frekvensbehandlede midler"). Men på årsdagen for mit 20 års jubilæum lukkede jeg klinikken, fordi jeg nu fokuserer på at udbrede viden om, at de frekvensbehandlede midler også kan benyttes ude i naturen.

Det er naturlovene, som den behandling bygger på - hjælp til selvhelbredelse. Vi stimulerer de selvhelbredende kræfter til at sætte helingsprocessen i gang. Det er en behandlingsform der har været brugt i mere end 200 år.

Et af mine specialer som behandler er udrensning efter belastninger/skader fra medicin, vacciner eller anden form for kemisk påvirkning. Den viden og effekt vil jeg gerne overføre til haven. Jorden trænger mange steder til at blive hjulpet til harmoni og balance efter kemisk gødning, ukrudtsmidler og skadedyrsbekæmpelse. Hele haven er et stort samspillende miljø, så det er helheden vi skal have øje for, når de bedste resultater skal opnås.

Det virker også i haven, i jorden og for dine planter og afgrøder.

Der er årtiers forskning og erfaring med frekvensbehandlede midlers effekt ude i naturen. Det er et fagområde der hastigt vokser og heldigvis er der fantastiske resultater, vores jord har brug for genopretning. Jeg brænder for at udbrede den viden og derfor har jeg allerede to kursere klar.

”Gå væk snegl”

Går du rundt i haven og tænker – gå nu væk snegle, i spiser mine planter? Sneglene kan være noget af en dræber – ikke bare navnet ”dræbersnegl” er lidt af en drabelig tanke, men alle de gode blomster og grønsager der kan blive ædt af en flok snegle er totalt nedslående.

Fat mod, der findes et helt fantastisk frekvensbehandlet middel, der kan ændre det lynhurtigt.

Giftfri og sikker metode

Det er et middel, der styrker planten og gør dem uattraktive for sneglene. Der slås ganske enkelt ikke snegle ihjel, de går blot et andet sted hen. Det er både giftfrit og let at bruge. Det er sikkert for planterne, sneglene og dig selv. Det eneste du skal gøre er at opløse midlet i din vandkande og vande dine planter med opløsningen. 

Det var blot et eksempel, er du nysgerrig, så findere du let flere informationer og du kan dykke ned i siden med forskningsresultater eller høre den lille video med Giovanni fra Italien.